Vloerverwarming

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming

Het comfort van een vloerverwarming zal je woning verrijken. Het vooruitzicht is een comfortabele warme woning. Een woning waar je bij het stappen uit je bed de warmte van de vloer onder je voeten voelt. Maar voor die tijd is er nog één beslissing te maken. Wilt je een vloerverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming?

Vloer Verwarming

Hoofdverwarming

Wanneer je kiest voor een vloerverwarming als hoofdverwarming geniet je optimaal van deze voordelen. Een vloerverwarming als hoofdverwarming is netjes in de vloer verwerkt voor een onzichtbare verwarmingsstelsel. Ruimte innemende radiatoren maken plaats voor een strak afgewerkte vloerverwarming. je creëert met een vloerverwarming extra ruimte in jouw woning en een ruimtelijk gevoel.

Met dank aan de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming, staat de thermostaat 2 tot 3 graden lager dan bij het gebruik van radiatoren. Je bespaart hierdoor op stookkosten. Ook is de gelijkmatige verdeling van de warmte goed voor een aangename warmte en weinig stofvormende luchtcirculatie.

Diamant

Bijverwarming

Je bent op zoek naar het comfort van een warme ondervloer. Maar je wilt dit graag combineren met een traditioneel verwarmingssysteem met radiatoren? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Want een vloerverwarming als bijverwarming geeft je een heerlijk warme ondervloer. Terwijl je tegelijkertijd geniet van de voordelen van een traditioneel verwarmingssysteem.

Wil je jouw woning zo snel mogelijk op temperatuur brengen? Dan is een vloerverwarming als bijverwarming het antwoord. Vuistregel is om de radiatoren te gebruiken om de woning op temperatuur te brengen. Ondersteund door een bijverwarming onder de vloer wordt een aangename temperatuur al snel bereikt.

Vloerverwarming

Voordelen van Briljant Vloerverwarming

Als je je vloerverwarming laat leggen door Briljant Vloerverwarming, hoef je je geen zorgen te maken over de details. Wij bieden je maximaal comfort met minimale overlast. Daarom gaan we bij het leggen van vloerverwarming snel en systematisch te werk. Zo kunt je snel en met lage kosten van je vloerverwarming genieten. De voordelen van Briljant Vloerverwarming zijn verder:

  • Ruim 17 jaar ervaring
  • All-in service
  • Lange garantieperiode
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Showroom in Cuijk

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Meer weten over vloerverwarming?

Wij bieden een heldere offerte waar je gemakkelijk de kosten voor je vloerverwarming kunt inzien. De kosten voor vloerverwarming wordt per vierkante meter berekent. Wil je een vloerverwarming aanleggen of heb je vragen over vloerverwarming leggen door Briljant Vloerverwarming? Bel ons dan via 085 – 130 63 41 of stuur een mail naar info@briljantvloerverwarming.nl. Onze belofte? Nooit extra kosten voor je vloerverwarming!

Wij zijn gevestigd in Cuijk en werken door heel Nederland. Veel van onze klanten zitten in de omgeving van: Nijmegen, Oss, Tiel, Arnhem, Venray, Helmond, Eindhoven, Den Bosch, Doetinchem, Veenendaal, Ede, Roermond, Venlo, Tilburg, Deventer, Utrecht, Amersfoort, Rotterdam, Amsterdam en Brabant.

Bel ons App ons Mail ons