Vloerverwarming Cuijk

 • 17 jaar ervaring
 • All in service
 • Lange garantieperiode
 • Zonder hak- en breekwerk
 • Stofvrij inslijpen

Laat vloerverwarming leggen in Cuijk met all-in service

Wil je je woning of bedrijf in Cuijk duurzaam laten verwarmen met vloerverwarming? Voor het aanleggen van vloerverwarming in je huis, appartement of bedrijf kun je terecht bij Briljant Vloerverwarming. Wij hebben verschillende droogbouw systemen voor bestaande bouw tot onze beschikking. Dankzij onze snelle en efficiënte werkmethode, kunnen we je een scherp aanbod doen tegen lage kosten.

De details? Daar hoef je je geen zorgen te maken, dat is allemaal onderdeel van onze all-in service. Hierbij leveren we maximaal comfort tegen minimaal ongemak. In veel gevallen ligt de vloerverwarming er dan ook binnen een dag in! Heb je een vraag of wil je weten wat de kosten zijn voor het aanleggen van vloerverwarming in Cuijk? Neem dan gerust contact op en ontvang een vrijblijvende offerte.

Diamant

All-in service bij Briljant Vloerverwarming

Vloerverwarming nodig in een bestaande woning, appartement of bedrijf in Cuijk? Met onze all-in service wordt alles snel en voordelig voor je geregeld. Wij leveren namelijk een maximale service tegen een minimum aan overlast. Uiteraard bevat onze topservice ook een heldere offerte, waardoor je precies weet wat het je gaat kosten. De voordelen op een rijtje:

 • Actief voor particulieren en bedrijven
 • Ruim 17 jaar ervaring
 • Lange garantieperiode
 • Showroom in Cuijk
 • All-in service

Dienstenpakket vloerverwarming aanleggen Cuijk

De meest bekende manier van vloerverwarming aanleggen is natuurlijk het infrezen van de vloer. Maar deze methode is niet geschikt voor ieder huis, appartement en bedrijf in Cuijk. Soms is het namelijk niet mogelijk of toegestaan om de vloer in te frezen. In zo’n geval gebruiken we een droogbouwsysteem en gaan we over de vloer heen. De verschillende technieken die we toepassen zijn:

 • Infrezen betonvloer
 • Infrezen in Fermacell
 • Noppenplaten
 • Krimpnetten
 • Tackersysteem

Infrezen betonvloer

Bij de methode vloerverwarming infrezen worden er sleuven in de betonvloer gefreesd. Hierdoorheen wordt een verwarmingsslang gelegd die voor de warmte zorgt. Een groot voordeel hierbij is dat de vloerhoogte hetzelfde blijft en er geen deuren hoeven te worden ingekort. Ook is er geen sprake van gewichtstoename. Dankzij onze speciale freesmachine gebeurt dit snel en ook nog eens zo goed als stofvrij.

Infrezen in Fermacell

Is het niet mogelijk om in de vloer te frezen? Dan is de fermacell methode een goede optie. Deze gipsvezelplaat is brandwerend en vochtbestendig. Hij wordt over de vloer heen gelegd waarna er sleuven voor de verwarmingsslang in worden gefreesd.

Noppenplaten

Ook het aanleggen van vloerverwarming met noppenplaten is een mogelijkheid. De platen zijn snel gelegd, waarna de verwarmingsslang eenvoudig tussen de noppen wordt gedrukt. Een groot voordeel is dat je zo ook direct over goede vloerisolatie beschikt. Ook warmt hij snel op en valt de installatiehoogte mee.

Krimpnetten

Vloerverwarming met krimpnetten is een veelgebruikte manier in combinatie met een houten vloer of een PVC vloer, want elk type vloerbedekking kan hier overheen worden gelegd. Hij warmt snel op en houdt de warmte lang vast. Hiervoor wordt eerst een speciaal folie op de vloer aangebracht voor een goede warmteverdeling. Daar overheen komen gegalvaniseerde staalmatten te liggen waar de verwarmingsslang aan wordt bevestigd. Naast warme voeten profiteer je ook meteen van een goede isolatie.

vloerverwarming cuijk

Tackersysteem

Het tackersysteem wordt vaak toegepast bij vloerverwarming in huizen, appartementen en nieuwbouw. Hierbij wordt de vloer eerst belegd met isolatieplaten, waar vervolgens de verwarmingsslang op wordt vastgezet met nieten. Die isolatieplaten maken het ook meteen een perfecte oplossing als de vloer niet of slecht geïsoleerd is.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Jouw partner in (zakelijke) vloerverwarming in Cuijk

Wil je alles weten over de mogelijkheden voor het leggen van vloerverwarming in je woning appartement, bedrijf, winkel of kantoor in Cuijk? Neem gerust contact op en ontdek de voordelen. We voorzien je van een heldere offerte met een duidelijk overzicht van de kosten, werkzaamheden en materialen die nodig zijn voor de realisatie van de plannen. Zo weet je precies waar je aan toe bent. De rest kun je dankzij onze all-in service aan ons overlaten. De voordelen:

 • De montage is snel en eenvoudig
 • Het kan meestal binnen een dag worden geïnstalleerd
 • Goede gelijkmatige verwarming van de vloer
 • Met vloerverwarming heeft je direct een goede vloerisolatie
 • Snelle opwarmtijd en lage installatiehoogte

Lange garantieperiode biedt meer zekerheid

Kiezen voor vloerverwarming in Cuijk van Briljant betekent niet alleen vakwerk, maar ook uitstekende garantie. Zo profiteer je bij ons standaard van maar liefst 5 jaar garantie op alles, op de vloerverwarmingsslang zelfs 50 jaar en zijn de eerste 10 jaar ook nog eens de gevolgschades gedekt. Alles weten over de voorwaarden? Neem gerust contact op.

Vloerverwarming laten leggen in Cuijk? Bel gerust!

Is het tijd om je huis, appartement of bedrijf in Cuijk van vloerverwarming te laten voorzien? Wij werken snel, effectief met een minimum aan overlast. Voor vragen of een vrijblijvende offerte zijn we telefonisch bereikbaar op 085 – 130 63 41 en via de mail op info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons