Vloerverwarming in de badkamer

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Comfort en warmte ligt letterlijk aan je voeten

Mensen die zoeken naar meer comfort en luxe in huis, komen steeds vaker uit bij vloerverwarming in de badkamer. Dat geeft niet alleen aangename warmte aan de voeten, maar het maakt de badkamer in zijn algemeenheid gewoon veel comfortabeler. Briljant Vloerverwarming legt uit waarom kiezen voor vloerverwarming in de badkamer een waardevolle investering is.

Badkamer vloerverwarming

Meer comfort in de badkamer

Een van de grootste voordelen van vloerverwarming is het comfort die het geeft. In tegenstelling tot gewone radiatoren die vaak ongelijkmatig verwarmen, geeft vloerverwarming gelijkmatige warmte over de hele vloer. En dat zorgt voor een aangename, constante temperatuur in de hele badkamer. Het gevoel van warme tegels onder de voeten op een koude ochtend is sowieso gevoelsmatig onbetaalbaar.

Geen radiatoren meer

Vloerverwarming heeft ook als voordeel dat je geen radiatoren meer in de badkamer ziet. Zonder storende radiatoren aan de muren, krijgt de badkamer onmiddellijk een strak en gestroomlijnd uiterlijk. Je kunt, als je daar behoefte aan hebt, je badkamer helemaal opnieuw inrichten en aanpassen aan je persoonlijke stijl en smaak. Geen radiatoren meer is vooral gunstig in kleinere badkamers, waar elke centimeter telt.

Gelijkmatige warmte is efficiënt

Ook voordelig en comfortabel is de gelijkmatige warmteverdeling van vloerverwarming in de badkamer. Dat houdt in dat je de thermostaat iets lager kunt zetten dan bij traditionele verwarmingssystemen. Dit kan je zomaar een interessante energiebesparing opleveren voor de langere termijn. Dat is zowel goed voor het milieu als je portemonnee.

Meer plezier van je badkamer

Hoewel de initiële investering in vloerverwarming in de badkamer iets hoger kunnen uitpakken in vergelijking tot conventionele verwarmingssystemen, wegen de voordelen van vloerverwarming ruimschoots op tegen de kosten. Het biedt je een combinatie van luxe, comfort en energie-efficiëntie, waarmee je met extra veel plezier van de badkamer gebruik blijft maken. Bij Briljant Vloerverwarming hebben we diverse soorten vloerverwarming in het assortiment. Vraag vandaag nog naar de beste vloerverwarming in de badkamer voor jouw huis en jouw wensen.

Meer weten? Neem contact op

Bij vragen, voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte voor het aanleggen van vloerverwarming in je badkamer, neem je gerust even contact met ons op. Bel naar 085 130 63 41 of stuur een mail naar info@briljantvloerverwarming.nl. Je kunt ook het contactformulier invullen.

Bel ons App ons Mail ons