Wat is beter? Vloerverwarming als hoofdverwarming of bijverwarming?

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming als hoofdverwarming vs. vloerverwarming als bijverwarming

Vloerverwarming. Steeds meer huiseigenaren kiezen ervoor. En dat begrijpen we bij Briljant Vloerverwarming volkomen. Vloerverwarming biedt namelijk veel comfort. Het zorgt ervoor dat je lekker warme voeten krijgt zodra je je bed uitstapt, maar ook dat je een comfortabele, warme woning hebt. Heb jij nog geen vloerverwarming in huis? Dan raden wij je dit zeker aan! Maar voordat je vloerverwarming in huis laat leggen, zul je wel eerst nog moeten kiezen of je de vloerverwarming als hoofdverwarming of als bijverwarming wilt gebruiken. Briljant Vloerverwarming helpt je graag bij het maken van die keuze.

Vloerverwarming als hoofdverwarming

Wil je optimaal genieten van de voordelen van vloerverwarming? Kies er dan voor om de vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken. De vloerverwarming wordt dan netjes in de vloer verwerkt voor een onzichtbaar verwarmingstoestel. En de ruimte innemende radiatoren? Die kunnen eruit! Met vloerverwarming als hoofdverwarming creƫer je extra ruimte in jouw woning en een ruimtelijk gevoel.

Voordelen ten opzichte van radiatoren

Met vloerverwarming als hoofdverwarming zorg je voor een gelijkmatige warmteverdeling. Hierdoor staat de thermostaat 2 tot 3 graden lager dan wanneer je jouw woning laat verwarmen door radiatoren. Door te kiezen voor vloerverwarming als hoofdverwarming bespaar je dus flink op de stookkosten. Daarbij zorgt een gelijkmatige verdeling van de warmte voor een aangename warmte en weinig stofvormende luchtcirculatie. Zo biedt een vloerverwarming als hoofdverwarming je ook veel comfort en is het beter voor de gezondheid.

Vloerverwarming als bijverwarming

Wil je jouw radiatoren nog niet het huis uit hebben? Dan kun je kiezen voor vloerverwarming als bijverwarming. De vloerverwarming werkt dan in combinatie met het traditionele verwarmingssysteem met radiatoren. Je profiteert zo dus van de voordelen van beide! Met vloerverwarming als bijverwarming breng je jouw woning snel op temperatuur. Gebruik de radiatoren om de woning op temperatuur te brengen. Doordat de vloerverwarming als bijverwarming de radiatoren ondersteunt, wordt al snel een aangename temperatuur bereikt.

Waarvoor kies jij?

Vloerverwarming als hoofdverwarming en vloerverwarming als bijverwarming hebben dus beide fijne voordelen. Het is afhankelijk van jouw situatie en wensen, welke vorm het beste bij je past. Hierover adviseren we je uiteraard graag. Wil je meer informatie? Heb je vragen? Of wil je direct een vloerverwarming laten aanleggen door de specialisten van Briljant Vloerverwarming? Bel naar 085 – 1306341 of stuur een e-mail naar info@briljantvloerverwarming.nl.

Bel ons App ons Mail ons