Voordelen van vloerverwarming

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming – 4 voordelen

Vloerverwarming. Ooit was het een luxeproduct, dat enkel en alleen was weggelegd voor mensen met een dikke portemonnee. Gelukkig is daar de laatste jaren veel verandering in gekomen. Vloerverwarming is een steeds toegankelijker en steeds vaker voorkomend product. Vooral in nieuwbouwwoningen wordt het steeds vaker standaard erbij ingebouwd. Eigenlijk wel logisch, want vloerverwarming heeft een vele voordelen. Briljant Vloerverwarming vertelt u daar graag meer over.

1. Energiezuinig

Er bestaan twee verschillende soorten vloerverwarming: elektrische vloerverwarming en vloerverwarming die op water gebaseerd is. Beide systemen verwarmen de vloer in een ruimte op een consistente en efficiënte manier. Waar vloerverwarming die met water werkt de vloer verwarmt door middel van heet water door een buizensysteem, doet elektrische vloerverwarming dit door elektriciteit door bedrading onder de vloer te sturen. Klassieke radiatoren worden verwarmd tot een temperatuur van 65 á 75 graden celsius om een ruimte te verwarmen. Vloerverwarming hoeft daarentegen maar tot 29 graden verwarmd te worden voor een optimaal effect. Hierdoor verbruikt u minder energie en bespaart u op uw energierekening.

2. Eenvoudig in gebruik

Zodra de vloerverwarming is geplaatst, is er weinig tot geen onderhoud nodig om deze in goede conditie te houden. Op onze vloerverwarming zit bovendien een lange garantie, waarmee u opgelucht adem kunt halen. U bedient uw vloerverwarming eenvoudig en stelt hem zo naar wens in. Zo stelt u eenvoudig in welke ruimte u wanneer wilt verwarmen. Zo kunt u de slaapkamer overdag bijvoorbeeld lekker warm zetten en ’s nachts voor het slapen gaan laten afkoelen door de vloerverwarming lager te zetten.

3. Ruimte over

De klassieke radiatoren aan de muren, nemen nu eenmaal plek in beslag. Hier dient u vervolgens rekening mee te houden als u uw woning (her)inricht. Met een vloerverwarming hoeft u zich daar geen zorgen om te maken. Zo kunt u meer meubilair kwijt in uw woning, heeft u meer opties voor inrichten en zit u niet meer tegen die, vaak minder fraaie, radiatoren aan te kijken.

4. Werkt met verschillende typen vloeren

Veel mensen zijn bang dat ze met een vloerverwarming ernstig worden beperkt in hun vloerkeuze. We kunnen met een gerust hart vertellen dat u zich hier zeker geen zorgen over hoeft te maken. Vloerverwarming werkt namelijk met ontzettend veel soorten vloeren. U combineert een vloerverwarming eenvoudig met:

  • Betonvloeren en natuursteenvloeren
  • Gietvloeren
  • Keramische vloeren
  • Houten vloeren
  • Laminaat

Meer informatie? Neem contact op met ons!

Bent u geïnteresseerd in een vloerverwarming? Wilt u gerenommeerd advies voor de beste vloerverwarming voor bij uw vloer en budget? Neem dan gerust contact op met Briljant Vloerverwarming. We helpen u graag verder. U bent ook van harte welkom om eens in onze showroom langs te komen. U bereikt ons telefonisch via 085 – 1306341 en per mail op info@briljantvloerverwarming.nl.

Bel ons App ons Mail ons