Vloerverwarming Wijchen

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming Wijchen in bestaande woning of pand

Op zoek naar vloerverwarming voor een woning, appartement of bedrijf in Wijchen? Laat het dan leggen door Briljant Vloerverwarming! We zijn ervaren en we bieden verschillende legmethodes aan. Kiezen voor ons bedrijf betekent ook optimaal profiteren van onze all-in service. Je kunt dan alles aan ons overlaten en ervaart slechts minimale overlast, want de vloerverwarming ligt er vaak al binnen een dag in! Wil je hier meer over weten of ben je benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van vloerverwarming in Wijchen? Bel gerust.

Diamant

All-in service bij Briljant Vloerverwarming

Vloerverwarming laten aanleggen in een bedrijf, appartement of woning in Wijchen? Wij kunnen je helpen! Sterker nog, we regelen alles voor je, want met onze all-in service wordt alles snel en voordelig voor je geregeld. Oftewel maximale service met minimale overlast. Hierbij ontvang je natuurlijk ook een heldere offerte, met een overzicht van de werkzaamheden en de kosten. Onze pluspunten zijn:

  • All-in service
  • Ruim 17 jaar ervaring
  • Lange garantieperiode
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Showroom in Cuijk

Opties aanleggen vloerverwarming Wijchen

Het liefste wil je natuurlijk de vloerverwarming laten infrezen, zodat de vloer niet hoger wordt. Is dit in je woning, bedrijf of appartement in Wijchen niet mogelijk of toegestaan, dan kunnen we gelukkig ook gewoon over de dekvloer heen. Een overzicht van de methodes die we aanbieden:

Infrezen van de vloer

Het infrezen van vloerverwarming in bestaande bouw is populair omdat de vloerhoogte hierbij gelijk blijft. Er worden namelijk sleuven in de vloer gefreesd voor de verwarmingsslang, waardoor hij in de vloer verzonken wordt. Hierdoor blijft bouwtechnisch alles bij het oude en hoeven er geen deuren te worden ingekort. Voor grote stofontwikkeling tijdens het frezen hoef je niet bang te zijn, want onze speciale freesmachine doet dit bijna stofvrij.

Infrezen in Fermacell

Kan of mag er niet gefreesd worden in de vloer van je woning of bedrijf in Wijchen? Kies dan voor Fermacell. Deze gipsvezelplaten voor op de vloer zijn brandwerend en vochtbestendig. De sleuven voor de verwarmingsslang worden dan in deze platen gefreesd.

Noppenplaten

Noppenplaten zijn gemakkelijk in gebruik. Ze zijn niet alleen licht en eenvoudig te leggen: ook de verwarmingsslang zit er snel in. Deze klik je namelijk probleemloos tussen de noppen. Ook beschik je zo meteen over een goede vloerisolatie en warmt de vloer snel op.

Krimpnetten

Wat ook erg handig is, is vloerverwarming met krimpnetten Hier kun je namelijk elke soort vloerbedekking overheen te leggen die je wilt. Een PVC vloer of een vloer van hout, alles is mogelijk. Het onderliggende folie zorgt voor een goede warmteverdeling wat een heerlijk comfortabel vloer garandeert.

vloerverwarming cuijk

Tackersysteem

Installateurs zijn dol op vloerverwarming volgens het tackersysteem. Het werkt namelijk erg makkelijk. Ook de eindgebruiker is er blij mee vanwege de goede isolatie. Bij deze methode wordt de vloer van je pand in Wijchen namelijk bekleed met isolatieplaten waar de verwarmingsslang wordt vastgezet met nieten. Dit is dus direct een oplossing voor een vloer die niet of slecht geïsoleerd is.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Garantieperiode vloerverwarming Wijchen

Laat je ons vloerverwarming aanleggen bij je thuis of in je bedrijf in Wijchen? Dan geven we daar langdurige garantie op. Zo geven we 5 jaar garantie op de hele installatie, 50 jaar garantie op de gebruikte verwarmingsslang. En tot slot ook nog eens 10 jaar op gevolgschades. Neem contact op voor informatie over de voorwaarden.

Vloerverwarming laten leggen in Wijchen? Gratis offerte.

Neem contact met ons op wanneer je vloerverwarming wilt laten leggen in je woning, appartement of bedrijf in Wijchen. Met onze all-in service wordt regelen we alles voor je. Voor informatie of een gratis offerte zijn we bereikbaar via telefoon en e-mail op 085 – 130 63 41 en info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons