Vloerverwarming Weert

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming laten aanleggen in Weert

Wil je graag vloerverwarming laten aanleggen in een bestaande woning, appartement of bedrijf in Weert? Neem dan contact op met Briljant Vloerverwarming. We beheersen verschillende droogbouw technieken en bieden een all-in service. Dit houdt in dat wij alles voor je regelen tegen een minimum aan overlast. Doordat we snel en efficiënt werken, ligt de vloerverwarming er vaak al binnen een dag in. Ben je benieuwd naar de kosten of heb je een vraag over het aanleggen van vloerverwarming in Weert? Bel vrijblijvend voor een gratis offerte.

Diamant

Briljant Vloerverwarming regelt alles tot in de details

Wil je in Weert vloerverwarming laten aanleggen in je bedrijf, appartement of woning? Kies voor de all-in service van Briljant. Dan regelen wij alles voor je – tot in de details. Zo ontvang je maximale service tegen minimale overlast. Wat we allemaal voor je doen lees je ook terug in een heldere offerte, met een duidelijk overzicht van de werkzaamheden en de kosten. Voordelen van Briljant:

  • All-in service
  • Ruim 17 jaar ervaring
  • Lange garantieperiode
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Showroom in Cuijk

Methodes aanleggen vloerverwarming Weert

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het aanleggen van vloerverwarming. We voorzien je daarom altijd van advies op maat om je woning, bedrijf of appartement in Weert van de best mogelijke oplossing te voorzien. Ons bedrijf biedt de volgende droogbouwsystemen aan voor bestaande bouw:

Infrezen betonvloer

Het infrezen van vloerverwarming in de betonvloer heeft vaak de voorkeur omdat de vloerhoogte dan gelijk blijft. Bij deze methode worden er namelijk sleuven in de betonvloer gefreesd voor de verwarmingsslang, die hierdoor net onder het vloeroppervlak komt te liggen. Zo blijft het aantal aanpassingen aan je pand minimaal en hoeven er geen deuren te worden ingekort. Voor grote stofontwikkeling tijdens het frezen hoef je niet bang te zijn. Onze speciale freesmachine werkt zo goed als stofvrij.

Infrezen in Fermacell

Wanneer er niet in de vloer van je woning of bedrijf in Weert kan of mag worden gefreesd, is het mogelijk om de vloer te bekleden met Fermacell platen en de sleuven voor de verwarmingsslang in deze platen te frezen.

vloerverwarming cuijk

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Noppenplaten

Een makkelijke manier voor het leggen van vloerverwarming is met noppenplaten. Deze plaats je eenvoudig op de vloer, waarna de verwarmingsslang tussen de noppen wordt geklikt. Heel gebruiksvriendelijk en je beschikt direct over een goede vloerisolatie en een vloer die snel opwarmt.

Krimpnetten

Wil je graag een PVC vloer of een houten vloer, maar ook vloerverwarming? Krimpnetten zijn ideaal omdat je er elke soort vloerbedekking overheen kunt leggen die je wilt. Bovendien is een goede warmteverdeling gegarandeerd door de speciale warmtefolie die eronder ligt. Dit zorgt voor extra comfort!

Tackersysteem

Het tackersysteem is een populaire methode bij het aanleggen van vloerverwarming. Zowel de installateurs als de klanten zijn er dol op. Bij deze methode wordt de verwarmingsslang namelijk met nieten vastgezet op isolatieplaten. Dit werkt snel en prettig en levert de bewoner direct een goede vloerisolatie op. Een ideale oplossing dus wanneer de vloer van je huis of pand in Weert over slechte vloerisolatie beschikt.

Lange garantie bij vloerverwarming Weert

Kies je voor ons bedrijf om vloerverwarming aan te leggen bij je thuis of op het bedrijf in Weert? Dan kun je naast een topproduct ook vertrouwen op langdurige garantie. Zo krijg je bij ons 5 jaar garantie op de hele installatie en 10 jaar op eventuele gevolgschades. Op de verwarmingsslang geven we zelfs 50 jaar garantie! Benieuwd naar de voorwaarden? Neem gerust contact met ons op.

Gratis offerte aanleggen vloerverwarming Weert?

Interesse in vloerverwarming voor je woning of bedrijf in Weert? Informeer gerust naar de mogelijkheden, kosten en ontdek wat onze all-in service inhoudt. We zijn bereikbaar via telefoon en e-mail op 085 – 130 63 41 en info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons