Vloerverwarming Malden

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming binnen een dag Malden

Wil je binnen een dag vloerverwarming laten leggen in een bestaande woning of bedrijfspand in Malden? Kies voor ervaring en all-in service van Briljant Vloerverwarming. Wij leveren maximale service tegen minimale overlast. Binnen een dag is het geregeld! Zowel het infrezen van de betonvloer, als de aanleg van een droogbouwsysteem is mogelijk. Meer weten over de kosten en mogelijkheden voor de aanleg van vloerverwarming in Malden? Bel direct voor een gratis offerte.

Diamant

Daarom vloerverwarming van Briljant

Voor het laten leggen van vloerverwarming in een bestaand pand in Malden, kies je natuurlijk voor de all-in service van Briljant. Zowel infrezen als het aanleggen van een droogbouwsysteem kun je aan ons overlaten. Dankzij onze jarenlange ervaring en systematische aanpak is de klus vaak al binnen een dag afgerond. Voor meer informatie over onze werkwijze of de kosten neem je contact op. Onze pluspunten zijn:

  • All-in service
  • Lange garantieperiode
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Ruim 17 jaar ervaring
  • Showroom in Cuijk

Opties vloerverwarming Malden

Het aanleggen van vloerverwarming in een bestaande woning of pand in Malden, kan op verschillende manieren. Zo kunnen we de betonvloer infrezen of kiezen voor een droogbouwsysteem. Bij droogbouw wordt de vloerverwarming niet in de vloer verzonken, maar leggen we hem er overheen. Deze systemen zijn snel op temperatuur, brengen extra isolatie met zich mee en hebben een geringe inbouwhoogte. We bieden de volgende technieken aan:

Infrezen betonvloer

Bij deze methode frezen we sleuven in de betonvloer, waar de verwarmingsslang in komt te liggen. Hiervoor gebruiken we een speciale freesmachine, waarmee we de sleuven stofvrij in de vloer kunnen frezen. De vloerhoogte blijft bij het oude en er hoeven geen deuren korter te worden gemaakt. Is het niet mogelijk of toegestaan om in de vloer te frezen? Zoals bij een monumentaal pand of een houten vloer? Dan valt de keuze op een droogbouwsysteem.

Infrezen in Fermacell

Is frezen in de vloer van je woning of pand in Malden niet mogelijk of toegestaan? Met Fermacell kan het toch. Deze vochtbestendige en brandwerende gipsvezelplaat wordt over de vloer heen gelegd, waarna we de sleuven voor de verwarmingsslang in de plaat frezen. Zo blijft de vloer zelf onbeschadigd.

Noppenplaten

Noppenplaten zijn een lichtgewicht oplossing en bovendien snel en makkelijk te leggen. De verwarmingsslang wordt tussen de noppen ingeklikt in een patroon naar keuze. Een makkelijke en veelzijdige oplossing wanneer gewicht een rol speelt.

Krimpnetten

Wil je vloerverwarming waar je een PVC vloer overheen kunt laten leggen? De krimpnetten methode is geschikt voor alle soorten vloerbedekking. Door eerst een speciaal folie over de vloer te leggen, ben je verzekerd van een optimale warmteverdeling. Daar overheen leggen we gegalvaniseerde staalmatten om de verwarmingsslang aan te bevestigen.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Tackersysteem

Vloerverwarming kan niet zonder goede vloerisolatie, anders gaat alle warmte verloren. Dat de vloer van je pand in Malden niet of slecht geïsoleerd is, is geen enkel probleem wanneer je kiest voor het tackersysteem. Hierbij worden er namelijk eerst isolatieplaten op de vloer worden gelegd. Vervolgens wordt de verwarmingsslang erop vastgezet met nieten. Een snel en makkelijk systeem waarmee je direct de vloer isoleert.

Vloerverwarming Malden inclusief langdurige garantie

Onze all-in service is inclusief een langdurige garantie. Met garantieperiode van 5 jaar op de installatie, 10 jaar op gevolgschades en 50 jaar op de verwarmingsslang ben je verzekerd van topkwaliteit en zekerheid.

Meer weten over de kosten van vloerverwarming Malden?

Zonder zorgen vloerverwarming laten leggen in jouw bestaande woning of bedrijf in Malden? Maak vrijblijvend een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken. De kosten maken we inzichtelijk in een gratis offerte. Je kunt ons bellen of mailen via 085 – 130 63 41 en info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons