Vloerverwarming Huissen

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Zorgenvrij vloerverwarming laten leggen in Huissen

Wil je zorgenvrij vloerverwarming laten leggen in een bestaande woning of pand in Huissen? Met de ervaring en all-in service van Briljant Vloerverwarming, hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij regelen alles voor je, vaak al binnen een dag. We beheersen verschillende technieken, dus we vinden altijd een oplossing. Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden voor het aanleggen van vloerverwarming in Huissen? Bel gerust voor een vraag, afspraak of een gratis offerte.

Diamant

Waarom vloerverwarming van Briljant?

Wanneer je vloerverwarming wilt in een bestaand pand in Huissen, kies je natuurlijk voor de all-in service van Briljant. Zowel het infrezen van vloerverwarming in een betonvloer als het aanleggen van een droogbouwsysteem behoort tot ons dienstenpakket. Met onze systematische aanpak en jarenlange ervaring, hebben we de opdracht vaak al binnen een dag voltooid. Meer weten over onze diensten of wat de kosten? Maak vrijblijvend een afspraak en profiteer van:

  • All-in service
  • Showroom in Cuijk
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Ruim 17 jaar ervaring
  • Lange garantieperiode

Vloerverwarming specialisaties Huissen

Er is niet één methode voor het aanleggen van vloerverwarming. Bij Briljant kiezen we daarom altijd de meeste geschikte optie, wanneer we in een bestaande woning of bedrijfspand in Huissen aan de slag gaan. Naast het infrezen van de betonvloer zijn dat onze droogbouwsystemen. Hierbij wordt de vloerverwarming niet in de vloer gefreesd, maar er overheen gelegd. Een droogbouwsysteem is snel op temperatuur, brengt extra isolatie met zich mee en heeft een kleine inbouwhoogte. Je kunt bij ons terecht voor:

Infrezen betonvloer

Bij deze methode verzinken we de verwarmingsslang in de betonvloer. Hiervoor gebruiken we een speciale freesmachine, om een sleufpatroon in de vloer te maken. De vloerhoogte blijft hierdoor gelijk en we hoeven de onderkant van de deuren niet in te korten. Woon of werk je in een monumentaal pand? Is er sprake van een houten vloer? Of is er een andere reden waarom we niet in de vloer kunnen of mogen frezen? Dan kun je altijd nog kiezen voor een droogbouwsysteem.

Infrezen in Fermacell

Wanneer het infrezen van de vloer van je woning of pand in Huissen niet mag of kan, kunnen we deze eerst beleggen met Fermacell platen. Dit is een vochtbestendige en brandwerende gipsvezelplaat waar we het sleufpatroon voor de verwarmingsslang vervolgens infrezen. De vloer zelf blijft zo intact.

Noppenplaten

Noppenplaten zijn ideaal wanneer gewicht een rol speelt. Ze zijn namelijk erg licht en bovendien zo gelegd. De verwarmingsslang wordt vervolgens tussen de noppen door gelegd en vastgeklikt in het gewenste patroon. Snel, makkelijk en veelzijdig.

Krimpnetten

Op zoek naar een vloerverwarming die geschikt is om een PVC vloer overheen te leggen? Het krimpnetten systeem is geschikt voor alle soorten vloerbedekking. Dankzij het speciale folie dat we over de vloer te leggen, is de warmteverdeling optimaal. Daar bovenop komen dan gegalvaniseerde staalmatten, waar we de verwarmingsslang aan vastmaken.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Tackersysteem

Goede vloerisolatie is een vereiste bij vloerverwarming: anders gaat de meeste warmte verloren. Heeft de vloer van je pand in Huissen geen isolatie? Geen probleem, wanneer je kiest voor het tackersysteem. Hierbij beleggen we de vloer eerst met isolatieplaten. Daarna zetten we de verwarmingsslang erop vast met nieten. Zo sla je twee vliegen in één klap.

Langdurige garantie op vloerverwarming in Huissen

Onze all-in service bevat uiteraard ook een langdurige garantieperiode. We geven dan ook 5 jaar op de installatie en 10 jaar op gevolgschades. Op de verwarmingsslang zit zelfs 50 jaar garantie. Goed geregeld bij Briljant!

Kosten vloerverwarming Huissen? Gratis offerte.

Wil je binnen een dag vloerverwarming laten aanleggen? In een bestaande woning of bedrijfsgebouw in Huissen? En wil je weten wat de kosten zijn? Neem vrijblijvend contact op om om de mogelijkheden te bespreken en ontvang een gratis offerte. Hiervoor bel of mail je ons op 085 – 130 63 41 of info@briljantvloerverwarming.nl. Ook voor vragen zijn we bereikbaar.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons