Vloerverwarming Groesbeek

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming nodig in Groesbeek?

Vloerverwarming laten aanleggen thuis of op de zaak in Groesbeek? Het is zo gebeurd met de all-in service van Briljant Vloerverwarming. Wij leveren maximale service tegen minimale overlast. Alle details komen namelijk voor onze rekening en de klus is vaak al binnen een dag geklaard. Zowel het infrezen in een betonvloer als het aanleggen van droogbouwsystemen behoort tot de mogelijkheden. Benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van vloerverwarming in Groesbeek? Bel ons vandaag nog!

Diamant

Daarom naar Briljant Vloerverwarming

Wil je vloerverwarming laten aanleggen in Groesbeek in een bestaand pand? Met onze all-in service is het zo voor elkaar. Het infrezen van een betonvloer en het toepassen van droogbouwsystemen is voor ons een routineklus die meestal binnen een dag geklaard is. Weten wat de kosten zijn? Bel gerust voor een gratis offerte of het stellen van een vraag. In ieder geval kun je altijd rekenen op:

  • All-in service
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Lange garantieperiode
  • Showroom in Cuijk
  • Ruim 17 jaar ervaring

Opties vloerverwarming aanleggen Groesbeek

Op zoek naar een vakman voor het aanleggen van vloerverwarming? Wij kunnen je helpen. We beheersen verschillende technieken en kunnen in elke bestaande woning, appartement, bedrijfspand of kantoor in Groesbeek vloerverwarming aanleggen. Naast het infrezen van betonvloeren, bieden we namelijk ook diverse droogbouwsystemen aan. Deze komen niet onder de vloer te liggen, maar er overheen. Voordelen van droogbouw zijn: de vloer is snel warm, kleine inbouwhoogte en extra isolatie. We bieden de volgende methodes aan:

Infrezen betonvloer

In het ideale geval frezen we voor het aanleggen van vloerverwarming sleuven in de vloer, zodat de verwarmingsslang onder het vloeroppervlak komt te liggen. Dit heeft als voordeel dat de vloer niet hoger wordt. Hiervoor gebruiken we een speciale freesmachine. Deze stelt ons in staat om snel, nauwkeurig en stofvrij kunnen werken. Is infrezen niet mogelijk of toegestaan? Dan lukt het ongetwijfeld met een droogbouwsysteem.

Infrezen in Fermacell

Wanneer we niet in de vloer kunnen frezen is Fermacell een uitkomst. Fermacell is een brandwerende en vochtbestendige gipsvezelplaat, die we over de vloer van je huis of bedrijf in Groesbeek heen leggen. Door hier de sleuven in te frezen in plaats van in de vloer, blijft de vloer intact. Dit systeem wordt vaak toegepast bij een houten vloer en in monumentale panden.

Noppenplaten

Een veelgebruikt droogbouwsysteem is het gebruik van noppenplaten. Niet alleen zijn ze licht van gewicht en snel te leggen. De verwarmingsslang is ook makkelijk aan te brengen omdat deze eenvoudig in het gewenst patroon tussen de noppen kan worden geklikt.

Krimpnetten

Zoek je vloerverwarming die geschikt is voor een PVC vloer? Krimpnetten zijn geschikt voor elke soort vloerbedekking. Bij deze methode leggen we een speciaal warmtefolie over de vloer heen voor een betere warmtegeleiding. Daar overheen komen gegalvaniseerde staalmatten om de verwarmingsslang op vast te zetten.

vloerverwarming cuijk

Tackersysteem

Vloerisolatie is onmisbaar voor vloerverwarming om goed te kunnen functioneren. Wanneer de vloer van je pand in Groesbeek niet of slecht geïsoleerd is, sla je met een tackersysteem twee vliegen in één klap. Hierbij wordt de vloer eerst belegd met isolatieplaten. De verwarmingsslang wordt hier vervolgens op vastgezet met nieten. Ideaal wanneer de isolatie te wensen overlaat of wanneer je het in één keer goed aan wilt pakken bij een renovatieproject.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Lange garantie op vloerverwarming in Groesbeek

Als onderdeel van onze all-in service kun je ook vertrouwen op langdurige garantie op ons werk en onze producten. We verstrekken daarom 5 jaar garantie op de installatie, dekken we de eerste 10 jaar ook de gevolgschades en geven we 50 jaar garantie op de verwarmingsslang.

Kosten vloerverwarming aanleggen in Groesbeek

Heb je een bestaande woning of bedrijfspand in Groesbeek, waarin je vloerverwarming wilt laten leggen? En ben je benieuwd wat de kosten zijn? Voor een gratis offerte of voor het stellen van een andere vraag zijn we telefonisch bereikbaar op 085 – 130 63 41 en via de mail op info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons