Vloerverwarming Grave

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming aanleggen bestaande bouw in Grave

Voor het aanleggen van vloerverwarming in een bestaande woning in Grave, kun je terecht bij Briljant Vloerverwarming. Met onze all-in service wordt alles voor je geregeld. Ook bedrijven kunnen hier gebruik van maken. Dankzij jarenlange ervaring en een efficiënte werkwijze is de operatie vaak al binnen een dag achter de rug. Maximale service tegen minimale overlast is ons handelsmerk! Wil je meer weten over onze werkwijze? Of ben je benieuwd naar de kosten voor het aanleggen van vloerverwarming in Grave? Bel gerust.

Diamant

Aanlegmethodes vloerverwarming in Grave

Wij zijn dé expert als het aankomt op het aanleggen van vloerverwarming in een bestaande woning, appartement, bedrijf of kantoorpand in Grave. Hiervoor hebben we diverse methodes beschikbaar. Naast infrezen zijn dat ook droogbouwsystemen. Deze worden over de vloer heen gelegd. Kenmerken zijn: snelle opwarming, geringe inbouwhoogte, isolerend en de kosten vallen mee.

Briljant Vloerverwarming regelt het allemaal

Het aanleggen van vloerverwarming in Grave is zo voor elkaar met onze all-in service. Door infrezen of met behulp van een droogbouwsystemen ligt de vloerverwarming er vaak al binnen een dag in. Zo kun je snel genieten van optimaal wooncomfort! Benieuwd naar de kosten? Bel ons voor een gratis offerte. We onderscheiden ons met:

  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Showroom in Cuijk
  • Lange garantieperiode
  • All-in service
  • Ruim 17 jaar ervaring

Infrezen betonvloer

Infrezen is natuurlijk het makkelijkst omdat de hoogte van de vloer hierbij gelijk blijft. We frezen hierbij sleuven in de betonvloer in een slakkenhuispatroon. Dit zorgt voor een optimale warmteverdeling en is vlot gedaan met onze speciale freesmachine. Hadden we al verteld dat dit zo goed als stofvrij gebeurd? De overlast bij jouw thuis of op de zaak in Grave blijft dus tot het minimum beperkt en er hoeven ook geen deuren te worden ingekort. Kan of mag de vloer niet worden gefreesd? We beheersen ook de nodige droogbouwsystemen om de klus te klaren.

Infrezen in Fermacell

Fermacell is een brandwerende en vochtbestendige gipsvezelplaat die we op de vloer leggen wanneer er niet in de vloer zelf kan of mag worden gefreesd. Zoals in het geval van een monumentaal pand of een houten vloer. De sleuven voor de verwarmingsslang wordt dan in deze platen gefreesd. De vloer van je huis of bedrijf in Grave blijft hierbij intact.

Noppenplaten

Een ander droogbouwsysteem is noppenplaten vloerverwarming. Deze zijn licht van gewicht en makkelijk te leggen. De verwarmingsslang wordt hierbij tussen de noppen ingeklikt waardoor hij meteen goed vast zit. Dit gebruiksvriendelijke systeem zorgt meteen ook voor extra vloerisolatie!

Krimpnetten

Een droogbouwsysteem dat geschikt is om alle soorten vloerbedekking overheen te leggen is het krimpnetten systeem. Dit bestaat uit een speciaal warmtefolie dat over de ondervloer heen wordt gelegd, met daar overheen gegalvaniseerde staalmatten om de verwarmingsslang op te bevestigen. Ideaal voor een houten vloer, PVC vloer of een ander soort vloer.

vloerverwarming cuijk

Tackersysteem

Heeft je vloer helemaal geen isolatie? Dat is wel nodig voor een goede werking van je vloerverwarming. Het tackersysteem biedt hier uitkomst. Bij deze methode bekleden we de vloer eerst met isolatieplaten. Vervolgens zetten we de verwarmingsslang hierop vast met nieten. Dit is een snelle methode en ideaal wanneer de vloerisolatie ontbreekt en bij renovatieprojecten.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Vloerverwarming Grave, altijd lange garantie

Op zowel het infrezen van vloerverwarming als de droogbouwsystemen, geven wij langdurige garantie. Dit houdt in dat je 5 jaar garantie ontvangt op de hele installatie, 10 jaar op eventuele gevolgschades en maar liefst 50 jaar op de verwarmingsslang. Informeer gerust naar de voorwaarden.

Kosten vloerverwarming in Grave? Bel voor een offerte.

Wil je snel over vloerverwarming kunnen beschikken in een bestaande woning of je bedrijf in Grave? Vraag gerust naar onze all-in service en ontdek hoe wij dit binnen een dag voor je regelen. Je ontvangt dan een heldere offerte zodat je precies wat we voor je doen en wat de kosten zijn. Hiervoor bel of mail je naar 085 – 130 63 41 of info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons