Vloerverwarming Elst

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming laten leggen in Elst

Wil je vloerverwarming laten leggen in Elst? In een bestaande woning, appartement of bedrijf? De all-in service van Briljant Vloerverwarming is beschikbaar voor zowel particulieren als bedrijven. Deze service houdt in dat wij alles voor je regelen. We werken daarnaast ook snel en efficiënt. De kosten blijven dus binnen de perken en de klus is vaak al binnen een dag geklaard. Heb je een vraag over het aanleggen van vloerverwarming in Elst? Of wil je een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan gerust contact op.

Diamant

Briljant Vloerverwarming: tot in de puntjes geregeld

Is het tijd om comfortabele vloerverwarming te laten leggen in je bedrijf, appartement of woning in Elst? Maak gebruik van onze all-in service, dan regelen we dit voor je tot in de puntjes. Zo blijft de overlast tot het minimum beperkt en geniet je snel van warme voeten. Vraag gerust een offerte aan, dit is gratis en vrijblijvend. Bij ons profiteer je altijd van:

  • All-in service
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Showroom in Cuijk
  • Lange garantieperiode
  • Ruim 17 jaar ervaring

Meerdere methodes voor vloerverwarming Elst

Wij beschikken over jarenlange ervaring en we beheersen de vaardigheden voor de aanleg van verschillende droogbouwsystemen voor vloerverwarming in een bestaande woning, kantoor of appartement in Elst. We helpen je graag met het aanleggen van een comfortabel verwarmingssysteem. De methodes die we aanbieden zijn:

Infrezen betonvloer

Deze methode heeft vaak de voorkeur omdat de hoogte van de vloer hierbij niet verandert.
Met onze speciale freesmachine maken we dan sleuven in de betonvloer waar de verwarmingsslang in komt te liggen. Het aantal aanpassingen aan je pand is hierdoor minimaal omdat er geen deuren hoeven te worden ingekort. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat alles onder het stof komt te zitten, want onze machine freest zo goed als stofvrij.

Infrezen in Fermacell

Is het niet mogelijk of toegestaan om in de vloer te frezen? Dan is het infrezen in Fermacell een uitkomst. Deze platen worden op de vloer van je woning of bedrijf in Elst gelegd en vervolgens ingefreesd om de verwarmingsslang in weg te werken. Zo blijft de onderliggende vloer intact.

Noppenplaten

Een andere droogbouw methode voor het leggen van vloerverwarming is het werken met noppenplaten. Deze zijn vlot op de vloer geplaatst, waarna de verwarmingsslang eenvoudig tussen de noppen wordt geklikt. Erg gebruiksvriendelijk en het voorziet je vloer direct van goede vloerisolatie.

Krimpnetten

Zoek je een type vloerverwarming die geschikt is voor alle soorten vloerbedekking? Kies dan voor krimpnetten. Het onderliggende folie zorgt voor een perfecte warmteverdeling. Zoals gezegd kun je er overheen leggen wat je wilt. Een houten vloer, PVC of iets anders. Optimaal comfort en de uitstraling die je wilt.

vloerverwarming cuijk

Tackersysteem

Het tackersysteem is ideaal wanneer de vloer niet of nauwelijks geïsoleerd is. Bij deze methode van vloerverwarming aanleggen wordt de vloer van je pand in Elst namelijk eerst belegd met isolatieplaten. De verwarmingsslang wordt hier vervolgens op vastgezet met nieten. Het is een snelle methode waarmee je meteen de vloer isoleert. Dit werkt snel en prettig voor de installateur en levert de bewoner direct een goede vloerisolatie op.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Lange garantie bij vloerverwarming Elst

Door ons je vloerverwarming te laten aanleggen, ben je verzekerd van een topproduct. En daar ontvang je ook nog eens een langdurige garantie op. Maar liefst 5 jaar op de hele installatie en ook nog 10 jaar op eventuele gevolgschades. De garantie op de verwarmingsslang bedraagt zelfs 50 jaar. Goed geregeld bij Briljant!

Gratis offerte aanleggen vloerverwarming Elst?

Voor het snel laten leggen van vloerverwarming in een bestaande woning of bedrijf in Elst kies je voor de all-in service van Briljant. Wij leveren maximale service tegen een minimum aan overlast. Voor vragen of een gratis offerte met de kosten bel of mail je ons via 085 – 130 63 41 of info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons