Vloerverwarming: De ultieme gids voor een comfortabel huis

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Zo zorg je met vloerverwarming voor meer comfort in huis

Heb jij nog geen vloerverwarming in huis? Je weet niet wat je mist! Het comfort van een vloerverwarming zal je woning verrijken. Daarom kiezen steeds meer mensen voor vloerverwarming in hun huis. Het vooruitzicht? Een comfortabele en warme woning. Wie wil dit niet? Wanneer je uit je bed stapt, voel je direct de warmte van de vloer onder je voeten. Een heerlijk gevoel! Ben je benieuwd hoe vloerverwarming voor meer comfort in huis zorgt? Briljant Vloerverwarming vertelt je er in dit blog alles over.

Gelijkmatige warmteverdeling

Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling. Deze gelijkmatige verdeling van de warmte, zorgt ervoor dat je overal in huis een aangename warmte hebt en dus een comfortabel binnenklimaat creëert. Ook heb je weinig stofvormende luchtcirculatie. Als je vloerverwarming hebt, kan de thermostaat 2 tot 3 graden lager gezet worden dan bij het gebruik van radiatoren. Dat houdt in dat een gelijkmatige warmteverdeling niet alleen voor een comfortabel huis zorgt, maar je ook helpt besparen op je stookkosten!

Weg met de radiatoren!

Als je kiest voor vloerverwarming als hoofdverwarming heb je geen radiatoren meer nodig. Die ruimte-innemende radiatoren maken dan plaats voor een strak afgewerkte vloerverwarming. Hierdoor creëer je extra ruimte in huis en een ruimtelijk gevoel.

Minimale overlast tijdens het leggen

Natuurlijk moet de vloerverwarming wel eerst onder je vloer gelegd worden, voordat je van het comfort van de vloerverwarming kunt genieten. Als je je vloerverwarming laat leggen door de specialisten van Briljant Vloerverwarming, profiteer je van maximaal comfort met minimale overlast. We gaan bij het leggen van een vloerverwarming altijd snel en systematisch te werk, zodat je snel van je vloerverwarming kunt genieten. Uiteraard doen we dit voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer weten over comfort creëren met een vloerverwarming?

Wil je het altijd aangenaam warm hebben in huis? Wil je lekkere warme voeten als je over je vloer heen loopt? En wil je ook nog eens af van die lelijke, ruimte innemende radiatoren, zodat je de ruimte in je huis beter kunt benutten en voor nog meer comfort kan zorgen? Briljant Vloerverwarming helpt je hier graag bij door vloerverwarming bij je aan te leggen. Bel naar 085 – 1306341 of stuur een e-mail naar info@briljantvloerverwarming.nl. Ook als je vragen hebt of meer informatie wilt.

Bel ons App ons Mail ons