Vloerverwarming Boxmeer

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming laten leggen Boxmeer

Wil je vloerverwarming laten aanleggen in een bestaande woning, appartement of pand in Boxmeer? Kies voor Briljant Vloerverwarming en maak gebruik van onze all-in service. Binnen een dag ligt hij erin, waardoor de overlast minimaal zal zijn. We beheersen infrezen van de betonvloer, maar ook diverse droogbouwsystemen. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor de aanleg van vloerverwarming in Boxmeer? Neem gerust contact op voor advies of een gratis offerte.

Diamant

Daarom naar Briljant Vloerverwarming

Wil je in een bestaand pand in Boxmeer vloerverwarming laten aanleggen? Kies voor onze all-in service! Voor zowel het infrezen van een betonvloer als het aanleggen van een droogbouwsysteem, kun je bij ons terecht. Met onze routine en systematische aanpak is de klus binnen een dag geklaard. Bel gerust voor meer informatie of een vrijblijvende offerte voor de kosten. Pluspunten van Briljant zijn:

  • All-in service
  • Showroom in Cuijk
  • Lange garantieperiode
  • Ruim 17 jaar ervaring
  • Actief voor particulieren en bedrijven

Diensten vloerverwarming Boxmeer

Voor de aanleg van vloerverwarming in een bestaande woning of pand in Boxmeer, kunnen verschillende technieken worden ingezet. Kunnen we de betonvloer infrezen, dan is dit ideaal. Is dit niet mogelijk? Dan kiezen we voor een droogbouwsysteem. In dat geval wordt de vloerverwarming niet in de vloer verzonken, maar er overheen gelegd. Deze systemen warmen snel op, hebben een kleine inbouwhoogte en zorgen ook voor extra isolatie. We bieden aan:

Infrezen betonvloer

Bij het infrezen van een betonvloer, komt de verwarmingsslang onder het vloeroppervlak te liggen. De vloerhoogte blijft hierdoor gelijk. Een groot voordeel, omdat de deuren dan niet hoeven te worden ingekort. We werken met een speciale freesmachine. Hiermee kunnen we stofvrij sleuven in de vloer frezen om de verwarmingsslang in te leggen. Is dit niet mogelijk of toegestaan? Dan biedt een droogbouwsysteem uitkomst.

Infrezen in Fermacell

Mag of kan er niet in de vloer van je woning of pand in Boxmeer worden gefreesd? Dan is frezen in Fermacell een optie. De vloer wordt dan belegd met deze brandwerende en vochtbestendige gipsvezelplaat, waarna we de sleuven voor de verwarmingsslang erin frezen. Dit systeem wordt veel gebruikt in monumentale panden en in het geval van een houten vloer.

Noppenplaten

Noppenplaten zijn snel en makkelijk te leggen, ook zijn ze licht van gewicht. Een ideale ondervloer dus, want de verwarmingsslang kan gemakkelijk tussen de noppen worden geklikt in het patroon van je voorkeur.

Krimpnetten

Zoek je een type vloerverwarming waar je een PVC vloer overheen kunt leggen? Krimpnetten zijn geschikt voor elke soort vloerbedekking. Bij de aanleg, leggen we eerst een speciaal folie over de vloer. Dit zorgt voor een goede warmteverdeling. Daar bovenop komen gegalvaniseerde staalmatten waar we de verwarmingsslang op vastzetten.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Tackersysteem

Voor een goede werking van vloerverwarming kun je niet zonder goede vloerisolatie. Heeft de vloer van je pand in Boxmeer geen isolatie of geen goede isolatie? Met het tackersysteem regelen we beiden, omdat er eerst isolatieplaten op de vloer worden gelegd. De verwarmingsslang zetten we hierop vast met nieten. Een ideaal systeem wanneer er geen vloerisolatie is en je graag vloerverwarming wilt.

Vloerverwarming Boxmeer: altijd lange garantie

Onderdeel van onze all-in service is een langdurige garantieperiode. Met maar liefst 5 jaar garantie op de installatie, 50 jaar op de verwarmingsslang en 10 jaar op gevolgschades kan je niets gebeuren!

Benieuwd naar de kosten van vloerverwarming Boxmeer?

Mogen wij ook vloerverwarming aanleggen in jouw bestaande woning of bedrijf in Boxmeer? Maak gerust een afspraak om de mogelijkheden te bespreken en ontdek dat de kosten reuze meevallen. We zijn bereikbaar per telefoon en e-mail via 085 – 130 63 41 en info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons