Vloerverwarming Beuningen

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming Beuningen voor particulieren en bedrijven

Op zoek naar een ervaren installateur voor het aanleggen van vloerverwarming in een bestaande woning in Beuningen? Briljant Vloerverwarming heeft dit binnen een dag voor je geregeld. Ook bedrijven kunnen bij ons terecht! Welke techniek we hiervoor toepassen is afhankelijk van je vloer. Maar met onze all-in service kun je erop rekenen dat alles voor je wordt geregeld. Meer weten over de mogelijkheden en kosten voor het aanleggen van vloerverwarming in Beuningen. Bel gerust!

Diamant

Briljant vloerverwarming levert all-in service

Wil je vloerverwarming laten aanleggen in een bestaande woning of pand in Beuningen? Kies dan voor het gemak van de all-in service van Briljant. Je kunt dan rekenen op maximale service tegen een minimum aan overlast. Met dank aan onze jarenlange ervaring en doelgerichte aanpak, is de klus namelijk binnen een dag afgerond! De kosten vallen dan ook mee. Je kunt bovendien altijd rekenen op de onderstaande voordelen:

  • Lange garantieperiode
  • Ruim 17 jaar ervaring
  • All-in service
  • Showroom in Cuijk
  • Actief voor particulieren en bedrijven

Aanbod vloerverwarming Beuningen

We bieden verschillende soorten vloerverwarming aan. Wanneer we in een bestaande woning of bedrijfspand in Beuningen aan de slag gaan, kiezen we daaruit altijd de best mogelijke optie. Zo kunnen we een betonvloer infrezen, maar ook een droogbouwsysteem aanleggen. Bij droogbouw wordt er niet in de vloer gefreesd, maar komt de vloerverwarming over de vloer heen te liggen. Voordelen zijn: een snel opwarmende vloer, betere isolatie en maar een kleine inbouwhoogte. We bieden aan:

Infrezen betonvloer

Bij deze methode worden er sleuven in de betonvloer gefreesd, waar de verwarmingsslang in komt te liggen. Hiervoor gebruiken we een speciale freesmachine waarmee we stofvrij kunnen werken. Een ander voordeel is natuurlijk dat de onderkant van de deuren niet hoeft te worden ingekort. Soms is het niet mogelijk of toegestaan om deze methode toe te passen. Zoals bij een houten vloer of in een monumentaal pand. In dat geval is droogbouw een optie.

Infrezen in Fermacell

Mag of kan er niet gefreesd worden in de vloer van je woning of pand in Beuningen? Dan kunnen we hem beleggen met Fermacell platen. Dit is een vochtbestendige en brandwerende gipsvezelplaat. Het sleufpatroon voor de verwarmingsslang kan dan hierin worden gefreesd in plaats van in de vloer.

Noppenplaten

Speelt de belastbaarheid van de vloer ook een rol? Noppenplaten zijn licht van gewicht en bovendien makkelijk te leggen. Deze komen over de vloer heen, waarna we de verwarmingsslang tussen de noppen vastklikken.

Krimpnetten

Kies je voor krimpnetten? Dan kun je daar later alle soorten vloerbedekking overheen leggen. Een PVC vloer, laminaat of wat dan ook je voorkeur heeft. Bij deze methode leggen we een speciaal folie over de vloer heen dat de warmte verdeelt. Daar bovenop komen gegalvaniseerde staalmatten te liggen waar we de verwarmingsslang op vastzitten.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Tackersysteem

Wil je vloerverwarming laten leggen? Dan is een goede vloerisolatie onmisbaar om te voorkomen dat het overgrote deel van de opgewekte warmte verloren gaat. Heeft de vloer van je huis of bedrijf in Beuningen geen of slechte isolatie? Het tackersysteem biedt uitkomst! Bij deze methode wordt de vloer eerst bekleed met isolatieplaten, waarna we de verwarmingsslang hier met nieten op vastmaken. Dit droogbouwsysteem is dan ook ideaal bij renovatieprojecten.

Garantieperiode vloerverwarming Beuningen

Onze all-in service komt met een langdurige garantieperiode. Zo ontvang je altijd 5 jaar garantie op de hele installatie, 10 jaar op gevolgschades en is de verwarmingsslang 50 jaar lang gedekt.

Kosten vloerverwarming Beuningen? Bel ons!

Neem voor het aanleggen van vloerverwarming in een bedrijfspand of bestaande woning in Beuningen contact met ons op. Voor het stellen van een vraag, het maken van een afspraak of een gratis offerte met de kosten bel of mail je ons op 085 – 130 63 41 of info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons