Vloerverwarming Best

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Aanleggen vloerverwarming in Best

Wil je vloerverwarming laten leggen in een bestaande woning in Best? Je kunt dan terecht bij Briljant Vloerverwarming. We leveren een all-in service en ook bedrijven kunnen hiervan gebruik maken. Dankzij onze efficiënte werkwijze, blijven de kosten beheersbaar en is de vloerverwarming vaak al binnen een dag aangelegd. Omdat we alle details voor je regelen, profiteer je van maximale service tegen minimale overlast! Wil je hier meer over weten of graag een gratis offerte voor vloerverwarming in Best ontvangen? Bel gerust.

Diamant

Briljant Vloerverwarming regelt het allemaal

Vloerverwarming laten leggen in je woning of bedrijf in Best is zo geregeld met onze all-in service. Alles wordt voor je geregeld en dankzij onze droogbouwsystemen ligt de installatie er vaak al binnen een dag in. Zo kun je snel genieten van warme voeten! Bel vrijblijvend voor een gratis offerte. Naast lage kosten kun je bij ons altijd rekenen op:

  • All-in service
  • Lange garantieperiode
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Ruim 17 jaar ervaring
  • Showroom in Cuijk

Droogbouw of infrezen vloerverwarming in Best

Voor het aanleggen van vloerverwarming in een bestaande woning, appartement, bedrijf of kantoorpand hebben we diverse methodes beschikbaar: van infrezen tot droogbouw. Onderstaande methodes zijn vaak las binnen een dag aangelegd, hebben een goede warmteverdeling en de kosten vallen mee.

Infrezen betonvloer

Infrezen heeft vaak de voorkeur omdat de hoogte van de vloer hierbij niet verandert. Hierbij worden er sleuven in de betonvloer gefreesd in een slakkenhuispatroon voor een optimale warmteverdeling. Een fluitje van een cent met onze speciale freesmachine, en ook nog eens stofvrij. Dat betekent een minimum aan overlast er er hoeven geen deuren te worden ingekort! Mag of kan er niet in de vloer worden gefreesd? Dan beschikken we nog over genoeg andere droogbouwsystemen om de klus te klaren.

Infrezen in Fermacell

Fermacell zijn brandwerende en vochtbestendige platen, die we op de vloer van je huis of bedrijf in Best plaatsen. Vervolgens frezen we deze platen in om ruimte te maken voor de verwarmingsslang. Hierdoor blijft de vloer zelf onbeschadigd.

Noppenplaten

Noppenplaten zijn ander handig droogbouwsysteem voor de aanleg van vloerverwarming. Ze zijn licht en makkelijk te leggen. De verwarmingsslang klikken we vervolgens eenvoudig in het gewenste patroon tussen de noppen door. Een heel gebruiksvriendelijk systeem dat ook nog eens een goede vloerisolatie oplevert.

Krimpnetten

Een droogbouwsysteem waar je alle soorten vloerbedekking overheen kunt leggen is het krimpnetten systeem. Hierbij wordt er een speciaal warmtefolie over de vloer heen gelegd gevolgd door gegalvaniseerde staalmatten waar de verwarmingsslang op wordt bevestigd. Er overheen komt de vloer van je keuze. Een warme houten vloer, een PVC vloer of wat je voorkeur dan ook heeft.

vloerverwarming cuijk

Tackersysteem

Is de vloer niet geïsoleerd? Dan is het tackersysteem aan te raden. Hierbij leggen we eerst isolatieplaten op de grond waarna we de verwarmingsslang erop vastzetten met nieten. Dit is een snelle methode die zorgt voor een efficiënte werking van de verwarmingsinstallatie.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Langdurige garantie op vloerverwarming Best

Op al onze installaties ontvang je een langdurige garantieperiode. Dat betekent 5 jaar garantie op de hele installatie, 10 jaar op gevolgschades en 50 jaar op de verwarmingsslang. Top geregeld bij Briljant!

Ontdek de kosten van vloerverwarming in Best? Gratis offerte.

Voor een snelle en vakkundige aanleg van vloerverwarming in een bestaande woning of bedrijf in Best, kies je voor onze all-in service. Meer weten over onze werkwijze of de kosten? Neem gerust contact op voor een gratis offerte. We zijn bereikbaar via telefoon en mail op 085 – 130 63 41 en info@briljantvloerverwarming.nl.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons