Vloerverwarming Bemmel

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming Bemmel – In één dag gelegd

Zoek je een ervaren installateur voor het aanleggen van vloerverwarming in een bestaande woning of bedrijfspand in Bemmel? Briljant Vloerverwarming beschikt over jarenlange ervaring en biedt een all-in service. Wij regelen alles voor je en vaak al binnen een dag. Omdat we verschillende technieken beheersen, vinden we altijd een passende oplossing. Bel vrijblijvend en informeer naar de mogelijkheden en kosten voor het aanleggen van vloerverwarming in Bemmel.

Diamant

Briljant vloerverwarming levert all-in service

Voor het aanleggen van vloerverwarming in een bestaand pand in Bemmel, kies je natuurlijk voor Briljant. Onze all-in service houdt in dat we alles voor je regelen, waardoor je maximale service ervaart tegen minimale overlast. Dankzij jarenlange ervaring en een systematische aanpak is de opdracht vaak al binnen een dag afgerond. Meer informatie over onze services en de kosten? Bel ons vrijblijvend en profiteer van:

  • All-in service
  • Showroom in Cuijk
  • Actief voor particulieren en bedrijven
  • Ruim 17 jaar ervaring
  • Lange garantieperiode

Specialisaties vloerverwarming Bemmel

Er zijn meerdere methodes om vloerverwarming aan te leggen. Daaruit kiezen we altijd de meeste geschikte, wanneer we in een bestaande woning of bedrijfspand in Bemmel aan de slag gaan. Behalve het infrezen van de betonvloer, leggen we namelijk ook droogbouwsystemen aan. De vloerverwarming wordt dan niet in de vloer gefreesd, maar over de vloer heen gelegd. Voordelen van een droogbouwsysteem zijn: snel een warme vloer, extra isolatie en een geringe inbouwhoogte. We bieden de volgende producten aan:

Infrezen betonvloer

Bij deze methode blijft de vloerhoogte gelijk, omdat de verwarmingsslang in de betonvloer verzonken wordt. Hiervoor maken we met een speciale freesmachine stofvrij een sleufpatroon in de vloer. Het grote voordeel is natuurlijk dat de onderkant van de deuren niet hoeft te worden ingekort. Helaas is het niet altijd mogelijk of toegestaan om deze methode toe te passen. Zoals wanneer er sprake is van een houten vloer of wanneer je huis of bedrijf een monumentaal pand is. In dat geval leggen we een droogbouwsysteem aan.

Infrezen in Fermacell

Mag of kan de vloer van je woning of pand in Bemmel niet worden ingefreesd? Dan is het een mogelijkheid om de vloer eerst te beleggen met Fermacell platen. Deze gipsvezelplaat is vochtbestendig en brandwerend en ideaal om een sleufpatroon in te frezen voor de verwarmingsslang. Zo blijft de echte vloer heel.

Noppenplaten

Noppenplaten zijn een goede optie, wanneer ook het gewicht een rol speelt. Ze hebben namelijk een gering eigen gewicht en zijn makkelijk te leggen. Dat geldt ook voor de verwarmingsslang die we tussen de noppen door leggen en hier eenvoudig in vastklikken.

Krimpnetten

Het krimpnetten systeem is ideaal om een PVC vloer overheen te leggen, maar is geschikt voor alle soorten vloerbedekking. De verwarmingsslang wordt bevestigd op gegalvaniseerde staalmatten met daaronder een speciaal folie, dat zorgt voor een optimale warmteverdeling.

All-in concept

Onze prijzen zijn all-in. Vandaar onze belofte: nooit extra kosten! Je weet van te voren waar je aan toe bent. Lees hier meer over ons all-in concept.

Tackersysteem

Onmisbaar bij vloerverwarming is een goede vloerisolatie. Hiermee voorkom je dat de meeste warmte verloren gaat. Is de vloer van je pand in Bemmel niet of slecht geïsoleerd? Geen probleem, dan kiezen we gewoon voor het tackersysteem. We beleggen de vloer dan eerst met isolatieplaten, waarna we de verwarmingsslang hierop vastmaken met nieten. Zo sla je twee vliegen in één klap. Dit droogbouwsysteem passen we daarom ook vaak toe bij renovatieprojecten.

Garantieperiode vloerverwarming in Bemmel

Onderdeel van onze all-in service is natuurlijk een langdurige garantieperiode. Je ontvangt bij ons dan ook 5 jaar garantie op de hele installatie en 10 jaar op gevolgschades. De verwarmingsslang is zelfs 50 jaar lang gedekt. Top geregeld bij Briljant!

Kosten vloerverwarming Bemmel? Bel gerust.

Wil je vloerverwarming laten aanleggen in een bedrijfspand of bestaande woning in Bemmel? En ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ontvang een gratis offerte. Hiervoor kun je bellen of mailen naar 085 – 130 63 41 of info@briljantvloerverwarming.nl. Ook voor vragen zijn we bereikbaar.

IMPRESSIE VAN ONS WERK

Zowel particulier als grootschalige projecten

Fermacell
BINDEN OP NETTEN
Bel ons App ons Mail ons