Het belang van vloerverwarming infrezen

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming infrezen in de meeste soorten vloeren

Vloerverwarming leggen heeft veel voordelen. Maar het aanleggen ervan kan wel behoorlijk wat werk opleveren. Daarom is het altijd verstandig om vloerverwarming te laten infrezen door een professioneel bedrijf als Briljant Vloerverwarming. Wij zorgen ervoor dat je bestaande vloer helemaal intact blijft, omdat we de vloerverwarming met een speciale machine in de vloer frezen. Het voordeel van vloerverwarming infrezen, is dat je geen nieuwe vloer hoeft te laten leggen. Uiteraard zijn er meer voordelen aan het infrezen van vloerverwarming. Briljant Vloerverwarming vertelt er hier meer over.

Het belang van vloerverwarming infrezen

Voordelen van vloerverwarming infrezen

Een vloerverwarming infrezen is niet ongunstig. We duren het zelfs wel voordelig te noemen. Die voordelen zitten niet alleen in de kosten voor je vloerverwarming, maar vooral ook in het gemak dat het infrezen van een vloerverwarming biedt. Zo kunnen we een vloerverwarming aanleggen waarbij:

  • de bestaande vloer niet hoeft te worden verhoogd.
  • er geen grote aanpassingen nodig zijn.
  • de vloer snel opwarmt omdat de buizen tegen het oppervlak liggen.
  • de verwarming snel geïnstalleerd is.
  • de kosten van je vloerverwarming minder hoog zijn.

Andere voordelen van vloerverwarming infrezen

Uiteraard biedt het infrezen van vloerverwarming nog een aantal andere interessante voordelen. Die voordelen zijn onder andere:

Efficiëntie

Vloerverwarming verwarmt als ie ingefreesd is mooi gelijkmatig en efficiënt de gehele kamer. Dat resulteert in lagere energierekeningen dan met de meer traditionele verwarmingssystemen.

Esthetiek

De traditionele verwarmingssystemen nemen ruimte in beslag en zien er niet echt heel mooi uit. Het oog wil namelijk ook wat. De vloerverwarming infrezen maakt de verwarming min of meer onzichtbaar en zorgt voor een strak en modern uiterlijk van het huis. Het is zo ook makkelijker om je huis min of meer in te richten zoals je zelf wil. Je hebt geen hinder van radiatoren en ander verwarming ongemak.

Minder geluid

Omdat de buizen van de vloerverwarming in de vloer zijn ingebed, wordt het geluid dat wordt veroorzaakt door de warmwatercirculatie in de buizen gedempt door de vloer erboven. Dit zorgt voor een stillere verwarming, wat bijvoorbeeld erg fijn is in de slaapkamer.

Vloerverwarming onderhouden

Wilt u meer weten over een vloerverwarming laten aanleggen en infrezen door Briljant Vloerverwarming? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom om te kijken hoe de vloerverwarming er ingefreesd uitziet. Heeft u advies nodig? U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 1306341 of per e-mail op info@briljantvloerverwarming.nl.

Bel ons App ons Mail ons