Voordelen van een vloerverwarming met tackersysteem

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Vloerverwarming zonder al te veel gedoe

Steeds meer mensen hebben vloerverwarming in huis. Logisch, want vloerverwarming zorgt niet alleen voor lekkere warme voeten, maar ook voor een lagere energierekening. En dat is vandaag de dag toch mooi meegenomen. Woon jij in een nieuwbouwwoning of appartement en wil je ook graag profiteren van vloerverwarming? Briljant Vloerverwarming biedt je allerlei oplossingen voor een moderne vloerverwarming, zoals een vloerverwarming met tackersysteem. Wat is een vloerverwarming met tackersysteem? En wat zijn de voordelen daarvan? Daarover vertellen we je graag meer.

Voordelen van een vloerverwarming met tackersysteem

Wat is een vloerverwarming met tackersysteem?

Een vloerverwarming met tackersysteem bestaat uit thermische of akoestische isolerende tackerplaten. Tackerplaten zijn namelijk isolatieplaten van roosterfolie (EPS) waaraan de vloerverwarmingsbuis is bevestigd met kunststof U-clips of spijkers in een slakkenhuispatroon. Deze tackerplaten zijn voorzien van een waterdichte folie met rasteropdruk voor het gelijkmatig monteren van verwarmingsleidingen. Omdat schroeven of lijmen niet nodig is, kan een vloerverwarming met tackersysteem snel en eenvoudig worden gelegd. Zo kun je in een mum van tijd van een lekker warme vloer genieten. Dat is alvast één voordeel!

Verwarming en isolatie in één

De vraag naar vloerverwarming met tackersysteem is groot. Dat begrijpen we bij Briljant Vloerverwarming volkomen, want een vloerverwarming met tackersysteem is in feite een verwarming en isolatie in één. Hierdoor blijft de warmte lang behouden en geniet je optimaal van jouw vloerverwarming.

Goede geluidsdemping

Een ander voordeel van vloerverwarming met tackersysteem is dat deze vloerverwarming goed het geluid dempt. Dat maakt dat deze soort vloerverwarming ook zeer geschikt is voor appartementen. Jij hebt lekkere warme voeten en jouw onderburen hebben geen last van geluidsoverlast!

Schone en voordelige installatie mogelijk

Het installeren van een vloerverwarming met tackersysteem kan niet alleen snel gedaan worden, maar ook schoon en voordelig. Zeker als je Briljant Vloerverwarming hiervoor inschakelt. Wij bieden je een all-in service en ruim 17 jaar ervaring in het leggen van vloerverwarming. Daarbij profiteer je bij ons van een lange garantieperiode.

Meer informatie over een vloerverwarming met tackersysteem?

Een vloerverwarming met tackersysteem is dus zeker een aanrader als je een vloerverwarming wilt laten aanleggen zonder al te veel gedoe. Met onze service geniet je al snel van een lekker warme vloer. Heb je vragen? Of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 085 – 1306341 of stuur een e-mail naar info@briljantvloerverwarming.nl. Een offerte aanvragen om de kosten van een vloerverwarming met tackersysteem alvast in te kunnen zien, doe je geheel vrijblijvend via onze website.

Bel ons App ons Mail ons