Veel gestelde vragen bij vloerverwarming

  • 17 jaar ervaring
  • All in service
  • Lange garantieperiode
  • Zonder hak- en breekwerk
  • Stofvrij inslijpen

Veel gestelde vragen bij vloerverwarming

Veel huiseigenaren hebben vragen over vloerverwarming. De grootste reden dat er voor een vloerverwarming wordt gekozen is omdat het lekker warm onder de voeten aanvoelt. Een vloerverwarming zorgt voor een comfortabel gevoel in huis. Dit is ook precies wat Briljant Vloerverwarming bij u thuis kan installeren. In dit blog gaan onze experts dieper in op de veel gestelde vragen bij vloerverwarming. Lees dus nu snel verder!

Parket bovenop vloerverwarming

Lijkt het u ook zo fijn om een vloerverwarming te laten plaatsen, maar twijfelt u nog over het soort vloer dat u hierop kunt plaatsen? Eén van de vragen die wij vaak horen is de vraag of parket op een vloerverwarming gelegd kan worden. Tegenwoordig is dit mogelijk. Zolang de vloer hogere temperaturen aankan en niet te dik is of een te hoge warmteweerstand heeft, kan het bovenop een vloerverwarming geplaatst worden.

Vloerverwarming en parket

Vloerverwarming ook op 2e etage nodig?

Een andere vraag die wij vaak horen is of een vloerverwarming op de onderste etage genoeg warmte kan produceren voor de gehele woning. Een vloerverwarming kan inderdaad de gehele woning verwarmen, let er alleen wel op dat dit een tijd kan duren. U kunt ook overwegen om een vloerverwarming op de tweede etage te laten plaatsen. Zo heeft u overal waar u komt in huis een lekker warm gevoel. Briljant Vloerverwarming kan op een snelle en zorgvuldige manier de vloerverwarmingen bij u plaatsen. Zo heeft u er in een mum van tijd jaren plezier van!

Vloerverwarming en radiatoren combineren

Naast de vraag of een vloerverwarming voldoende warmte kan genereren voor het gehele huis, horen wij ook vaak de vraag of een vloerverwarmingen samen met radiatoren kan. Met de juiste aanpassingen in huis is dit zeker mogelijk. U kunt bijvoorbeeld overwegen om een verdelerregelstation te plaatsen. Woont u in een flat of appartement? Ook dan kunt u een vloerverwarming met radiator plaatsen zonder dat uw buren hiervan meegenieten. Met de juiste isolering is alles mogelijk.

Vloerverwarming onderhouden

Lijkt u het wel wat om een vloerverwarming te laten installeren door Briljant Vloerverwarming? Dan zeggen wij: doen! Qua onderhoud is een vloerverwarming erg simpel. Alleen wanneer u de vloerverwarming voor maanden of jaren niet heeft gebruikt kunt u onze expert inhuren om de installatie te laten doorspoelen om algenvorming tegen te gaan. Neem gerust contact met ons op of kom langs in onze showroom. U kunt ons telefonisch bereiken via 085 – 1306341 of per e-mail op info@briljantvloerverwarming.nl.

Bel ons App ons Mail ons